De Zebrastraat levert alles voor jouw evenementen

Zebrastraat verhuurt 6 volledig uitgeruste seminariezalen voor opleidingen, debatten en vergaderingen; een polyvalente en ruime congreszaal in New Zebra; een multifunctionele tentoonstellingsvleugel voor beurzen en productvoorstellingen; een tentconstructie voor politieke meetings en groots opgezette PR-events en mooie buitenruimtes. Nieuwe blikvanger is het indrukwekkende kader van de XYZ Lounge en netwerkruimte.

Onze 6 Seminariezalen

In de Zebrastraat kan u onder ideale omstandigheden vergaderen, kleine tot middelgrote lezingen, presentaties en workshops organiseren, in 6 volledig ingerichte seminariezalen. De zalen zijn genoemd naar onze huiskunstenaars (Panamarenko, Honoré d'O, Anneke Eussens, Nick Ervinck, Thomas Huyghe en Marnix Verstraeten). Inbegrepen in de huurprijs van de seminariezalen: Projector, geluidsinstallatie, flipchart, wifi, airco, elektrische verduistering en zaalopstelling in theater-, klas- of u-vorm. Bijkomende apparatuur of speciale opstellingen zijn mogelijk op aanvraag.

Onze Ontmoetingsruimte

Wie liever een informele brainstormsessie, een receptie, een productvoorstelling, een mini-beurs, ... organiseert, kan terecht in onze gloednieuwe, trendy lounge (met terras). Aansluitend bij de lounge vindt u een professioneel uitgeruste keuken terug, ideaal voor uw catering! Inbegrepen in de huurprijs van de XYZ Lounge: Een indrukwekkend kader met een complete barinfrastructuur, een foyer met vestiaire en onthaaldesk, een vast aanbod stijlvol meubilair, een kwalitatieve geluidsinstallatie, een 4K Ultra HD 98 inch scherm en aansluiting voor microfoon en laptop. Extra’s (bvb een discobar) kunnen voorzien worden op aanvraag.

Onze Congresruimte

De gloednieuwe polyvalente zaal Ned Kahn is uitermate geschikt als exclusieve boardroom. Wij richten de zaal in volgens uw wensen, tot en met vertaalcabines en het nodige materiaal voor videoconferenties. Inbegrepen in de huurprijs van zaal Ned Kahn: hoogstaand congresmeubilair, een standaard multimediasysteem met twee projectoren, twee plasmaschermen en tot vijf microfoons, een complete lichtinfrastructuur, modulaire buffetbar en nog veel meer.

Onze Bijzondere Eventruimtes

De Zebrastraat beschikt over enkele unieke grotere eventruimtes die geschikt kunnen zijn voor zeer uiteenlopende en buitengewone sferen, van productvoorstellingen tot heuse festivals. Alles wordt mogelijk binnen onze site. Alle prijzen zijn beschikbaar op aanvraag.